Voordelen van het aanschaffen van een tweedehandse traplift 

Wanneer je niet goed meer kan traplopen dan is het verstandig om een traplift aan te schaffen. Hierdoor voorkom je meer lichamelijke klachten en een val van de trap. Je komt ook makkelijker op de bovenverdieping zonder teveel inspanning. Hier kan enkele voordelen vinden van het plaatsen en aanschaffen van een tweedehandse traplift. 

 

Je bespaart veel geld

Als je kiest voor het aanschaffen van een tweedehandse traplift, dan bespaar je automatisch al enkele duizenden euro’s. Trapliften zijn namelijk vrij prijzig en daarom kan je het beste kiezen voor een tweedehandse traplift. Wanneer je een vergoeding krijgt van de overheid of gemeente, dan maakt dit het aanschaffen van een traplift nog goedkoper. 

Zo goed als nieuw

Tweedehandse trapliften zijn zo goed als nieuw. Bedrijven zoals 123trapliften kopen namelijk gebruikte trapliften op en controleren deze op de staat. Versleten onderdelen worden vervangen en de gehele traplift wordt gereviseerd. Zo weet je namelijk dat de tweedehandse traplift in uitstekende staat is en lang mee kan gaan. Ook krijg je altijd garantie op een tweedehandse traplift mocht er een onderdeel kapot gaan. 

 

Goed voor het milieu

We proberen gezamenlijk zoveel mogelijk spullen te hergebruiken en recyclen omdat dit beter is voor het milieu. Het zelfde geld ook voor trapliften en daarom richt 123trapliften zich enkel op het verkopen en plaatsen van tweedehands trapliften. Dit is niet alleen voordelig maar ook beter voor het milieu aangezien de traplift hergebruikt worden. Ook vervangen onderdelen worden weer gerepareerd en geplaatst in een traplift. Zo zorgt dit bedrijf ervoor dat er zo min mogelijk materialen vernietigd worden. 

Op maat gemaakt

Ondanks dat tweedehandse trapliften op maat gemaakt zijn, is het mogelijk om een tweedehandse traplift ook op maat te maken voor jouw trap. De stoel van de traplift zit namelijk gekoppeld aan een reling die je naar boven brengt. De reling kan op maat gemaakt worden waardoor er bij elke trap wel een traplift geplaatst kan worden. Het is ook mogelijk om een traplift voor smalle trap aan te schaffen en te plaatsen. 

 

Recht op subsidie

Ondanks dat een tweedehandse traplift niet nieuw is, heb je in de meeste gevallen nog steeds recht op een vergoeding of subsidie. Hierdoor worden de traplift kosten nog minder. Een vergoeding of subsidie kan je in de meeste gevallen aanvragen bij de gemeente en soms is het ook mogelijk om via de overheid zelf een vergoeding te krijgen.