Produceren, verpakken en doorpakken

De medicijnen die jij gebruikt moeten worden geproduceerd, verpakt en weer door verpakt om naar het ziekenhuis en de apotheek te worden gebracht. Zoals je weet zijn er ontzettend veel verschillende soorten medicijnen. Voor elk soort is er weer een andere fabriek of andere middel nodig. In dit artikel gaan we het vooral hebben over capsules en tabletten in blisterverpakking.

Blisterverpakkingen

Een blister is de ideale en meest hygiënische en gebruiksvriendelijke verpakking voor capsules en tabletten. De tabletten en capsules kunnen in elke vorm en maat geproduceerd worden en hier wordt dan de blister op aangepast. Het verpakkingsbedrijf is hier al ruim 20 jaar gespecialiseerd in, zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet en aan alle eisen voldoet. Naast gespecialiseerd is het bedrijf ook erg innovatief.  Door de capsules en tabletten te laten maken door hetzelfde inpakbedrijf scheelt dit weer een tussenpartner. Hierdoor hoef je maar met één bedrijf te communiceren. Dit scheelt een hele boel tijd en je weet wat ze altijd zeggen. Tijd is geld.

De producten worden netjes ingepakt en optimaal beschermd door een blister. Hierdoor zijn ze ook goed te bewaren en lang houdbaar. Bovendien kan er ook worden gekozen om de strips met tabletten netjes in een doosje te laten verpakken inclusief een eventuele bijsluiter. De producten zijn doordoor direct klaar voor de verkoop.

Heeft u een idee wat niet op de site staat aangegeven dan kan je gerust contact opnemen en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Het bedrijf is zeer flexibele en gaat graag nieuwe uitdagingen aan.