Wafeldeken voor in de salon

wafeldeken

Je salon waar je elke dag werkt wil je natuurlijk niet saai hebben, leuke accessoires voor aan de muur. Op tafel maar om het nog extra leuk te maken kun je een wafeldeken aanschaffen. Dit is een deken die je kan gebruiken voor verschillende soorten doeleinden. Je kan deze deken over de stoel neer leggen als aankleding. Maar ook op de klant zelf op het moment dat het wat frisser is. Je hebt dit soort dekens in verschillende kleuren, grijs, beige en wit.

 

wafeldeken

Patroon

Door het leuke patroontje  geeft het nog eens extra sfeer. Ook voor de feestdagen is dit een ideaal cadeautje om te geven aan iemand die een eigen salon heeft.  Met een leuk kaartje erbij en voila je hebt een cadeau om te geven en iemand een glimlach op zijn gezicht te toveren. Een deken met dit soort patroon ligt overig ook enorm fijn op de uit. De doeken zijn honderd procent katoen en worden gemaakt in Italië. 

Massage

Een wafeldeken voor op de massagetafel of een kleed voor op je bed. Het geeft extra sfeer en je hebt ze dus ook in leuke kleuren.  Ook kunnen dit soort comfortabele dekens gebruikt worden als afdekdekens als er een massage is. Vaak is het gedeelte dat niet gemasseerd wordt. Deels niet meer bekleed. Dit kan in de koudere winterdagen enorm koud zijn. En daarom is het dus handig om dit soort kleden altijd achter de hand te hebben. Het zal je gegarandeerd comfortabel laten liggen en extra warm. Je kan het ook altijd als accessoires in de kast neer leggen. Schaf er dan drie aan, dit is omdat als de deken is gebruikt hij vies is en je hem in de was moet stoppen. Soms vergeet je de was en heb je dus kans dat je geen dekens meer hebt.