Rust voor jezelf nemen

Er wordt veel informatie gegeven over onderwerpen zoals arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, verzekeringsmaatschappijen en andere soortgelijke onderwerpen. Dit soort informatie wordt in vele maten gegeven en is overal te vinden, maar toch zijn dit lastige onderwerpen die niet gemakkelijk te begrijpen zijn. Om voor jezelf alle voorwaarden en mogelijkheden af te wegen en te vergelijken met elkaar kan best wel lastig zijn. Daarom is het handig om de regie te pakken over je eigen leven, dit is de belangrijkste drijfveer als zelfstandige werker. Om te voorkomen dat je straks een uitval heb, gaan we het vandaag hebben over de gezondheidscheck.

Continu aan de slag blijven is van essentieel belang en Tulpenfonds is het bedrijf die iemand hierbij persoonlijk kan begeleiden. Tulpenfonds zorgt er in eerste instantie voor dat je uiteraard in gezonde toestand verkeert. Dit gebeurd middels een specialist die actief een bijdrage levert wanneer iemand uitvalt.  Tulpenfonds denkt mee op dit gebied en schiet te hulp waar nodig. Jouw specifieke wensen en behoeften komen bij ons op nummer 1. Jij bent het centrum van de wereld bij ons.

Het is wel belangrijk om voor jezelf te weten wat de gezondheidscheck precies inhoudt. Zelfstandige werkers zijn vaak geneigd om continu door te werken, zonder enige rem. Dit kan natuurlijk niet blijven doorgaan, men moet zo nu en dan even tot de realiteit komen en rust nemen voor zichzelf. Wat je precies moet doen gaat als volgt, je doet eigenlijk ieder halfjaar een gezondheidscheck door middel van een korte vragenlijst. De uitslag van deze lijst geeft een bindend advies mee. Vanuit het advies kan er adequaat gehandeld worden om even bij te springen indien nodig.

Uiteraard sta je vrij om te kiezen of je dit wel of niet wilt doen. Het is wel aan te raden de gezondheidscheck te doen, omdat je dan een realistisch beeld krijgt over de huidige situatie. Deze gezondheidscheck is alleen voor jou en de coach te zien, voor de rest is het geheel anoniem. Meer weten over dit soort onderwerpen? Kijk dan snel op deze website: www.tulpenfonds.nl