ZorgAccent is hét adres voor alle vormen van ouderen zorg

Heeft u een oudere dierbare die extra zorg benodigd is? Bijvoorbeeld op een prettige woonlocatie of met specialistische zorg thuis? Dan is ZorgAccent de partij waar u mee in gesprek moet gaan. Voor hoogwaardige en persoonlijke ouderen zorg bent u bij ZorgAccent aan het juiste adres. Wanneer we het hebben over ZorgAccent, spreken we van een krachtige, veelzijdige en meedenkende zorgorganisatie in Overijssel. Zij doen er alles aan om iedereen de gewenste zog te bieden die zij benodigd zijn. Dit kan in de vorm van een woonzorglocatie voor ouderen, maar ook thuiszorg voor iemand met (lichtelijke) dementie of die door een fysieke of mentale beperking (tijdelijk) niet zelfstandig naar buiten kan. ZorgAccent is er voor iedereen.

Eindeloos veel mogelijkheden voor hoogwaardige zorg

Een hoogwaardige zorgorganisatie die nét dat extra stapje zet, dat is ZorgAccent. Zij proberen, eventueel in samenwerking en/of overleg met u, uw dierbare de best mogelijke zorg te bieden. Of het nou gaat om iemand met fysieke beperkingen door ouderdom of beginnende dementie (of in een verder stadium), ZorgAccent kan de zorg leveren die benodigd is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrische revalidatie zorg, palliatieve en/of terminale zorg, ouderen met dementie ondersteunen of hulp in de huishouding bij iemand die fysiek of verstandelijk beperkt is. ZorgAccent heeft voor iedereen een gepaste oplossing qua zorg.

Waarom kiezen voor ZorgAccent?

Er zijn vele instanties die ouderen zorg aanbieden, maar er zijn een aantal punten waarop ZorgAccent uitblinkt ten opzichte van de concurrentie. Zo werken zij te allen tijde met kleine, gespecialiseerde en zelfsturende teams van professionals. Deze beschikken allemaal over een ruime hoeveelheid kennis en kunnen goed omgaan met iedere situatie. Daarnaast bieden zij unieke woonzorglocaties waar zij ouderen de ondersteuning, zorg en rust kunnen bieden die zij verdienen. U wilt dit toch ook voor uw dierbare? Ga eens in gesprek met een contactpersoon van ZorgAccent om de mogelijkheden te bespreken voor uw dierbare.