Particuliere ouderenzorg

foto-3Oplossing

Waar kun je tegenwoordig nog terecht voor een beetje fatsoenlijke hulp? Als je een beetje geld hebt, betaal je misschien makkelijker. Maar wij willen toch niet teveel uitgeven, dat moest toch mogelijk zijn, dachten wij. Na lang zoeken hebben we de oplossing beslist gevonden.

Onze ouders waren tegelijkertijd overgeleverd aan zorg, waardoor ze bijna allebei op een wachtlijst kwamen te staan. Onze moeder was bijna aan de beurt voor particuliere ouderenzorg en toen volgde mijn vader, een lelijke val in de badkamer. Er was geen tijd meer te verliezen; mijn vader was er eerst nog voor mijn moeder maar kon nu zelf niets meer.

kosten-24uurs-zorg-persoonsgebonden-budget2
Goede plek

Tja, en dan zit je ineens heel erg omhoog. Gelukkig hoorden we via via van deze schitterende particuliere ouderenzorg. Het was niet eens zo ver hier vandaan! Dat komt helemaal goed uit, gezien onze zoon net zijn rijbewijs heeft gehaald en ook wel af en toe naar zijn opa en oma wilde gaan. Vanuit zijn werk kan hij er helemaal snel zijn!

De omgeving is er ook prachtig, dus zodra onze ouders een keer naar buiten kunnen, zullen zij vast en zeker genieten van de mooie natuur. We hebben vernomen dat het personeel ook uitstekend zorgt voor alle bewoners, daarom zijn we verzekerd van een zeer goede plek als opvang voor onze ouders en wie weet nog eens in de toekomst voor langdurige zorg.

logo (51)