Tijdelijk een scootmobiel van www.scootmobielaanhuis.nl

Bus

Zoals jullie laatst hebben gelezen is mijn moeder niet meer heel mobiel. Ze moet worden geopereerd en we hopen dat ze zich daarna wat beter kan bewegen. Omdat het nog wel een tijdje duurt voordat ze weer helemaal hersteld zal zijn hebben we een scootmobiel voor haar gehuurd bij www.scootmobielaanhuis.nl. Deze website is vorig jaar uitgeroepen tot Scootmobielwinkel van april 2014. Hierdoor hadden ze een paar mooie aanbiedingen op de website staan. Omdat het om een tijdelijke oplossing ging hebben we er voor gekozen om een scootmobiel te huren. De aanschaf van een scootmobiel ligt namelijk vele malen hoger.

testrit

Eerst een proefrit gemaakt

Na wat rondgekeken te hebben op www.scootmobielaanhuis.nl waren we nog wat aan het twijfelen over de keuze van het model. We hebben toen contact gezocht en om advies gevraagd. De mensen van www.scootmobielaanhuis.nl stelde voor om met wat modellen langs te komen om een proefrit te maken. Vanmorgen kwamen ze met hun busje vol scootmobielen bij ons langs. Mijn moeder heeft op een aantal mobielen een proefrit gemaakt. Vervolgens heeft ze degene die ze het fijnste vond rijden gekozen. Mijn moeder kan nu lekker in haar scootmobiel naar het winkelcentrum of naar haar vriendinnen.

VictoryXL130PIXLR

Ik heb wat foto’s bij dit gevoegd zodat jullie een idee krijgen van de mogelijkheden. Op de eerste foto zien jullie het busje van scootmobielaanhuis.nl. Op de tweede foto zien jullie het model dat mijn moeder gekozen heeft (Victory XL 130). En op de derde foto zien jullie mijn moeder tijdens haar proefrit.