Wilt u aan een eendaagse bevalcursus beginnen?

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje vorig jaar werd me op een dag tijdens mijn zwangerschap me opeens iets heel erg duidelijk: ik zou echt moeten gaan bevallen. Duh zou je zeggen maar op de een of andere manier drong dat pas echt op een bepaald moment tot me door. En toen werd ik opeens heel erg nerveus bij die gedachte. Mijn beste vriendin kwam toen met een website naar me toe en een idee die ik wel heel erg leuk vond: mamaglow.nl, een site voor (aanstaande) mama’s, met een blog, alles over baby en moeder en nog zoveel meer. Maar de reden dat ik naar deze site werd gestuurd door mijn lieve beste vriendin was de eendaagse bevalcursus. Stressvrij en vanuit je eigen kracht bevallen door een hypnotrainer en stresscoach, nou dat klonk als muziek in mijn oren. Ik ben normaliter al van de yoga en dat soort dingen dus dit leek me heel fijn en mooi om mee te maken en het is maar een eendaagse bevalcursus dus dat duurt niet zo heel erg lang. Mijn focus was niet zo groot op dat moment dus daar was ik blij mee. Tijdens de eendaagse bevalcursus leert u alle ins en outs van het geboorteproces, inzicht in de invloed van je gedachten op de processen in uw lichaam, ademhalingstechnieken, meditatieoefeningen en visualisatie oefeningen, ontspanningstechnieken en wat belangrijk is voor u en uw baby gelijk na de geboorte. Er staan reviews op van vrouwen die dit al hebben gedaan en natuurlijk praktische informatie over het waar, wat, wanneer en hoe van de eendaagse bevalcursus. U kan contact opnemen of zich gelijk aanmelden via de website, het gaat allemaal heel makkelijk en ik kreeg er direct een fijn gevoel bij! De lieve foto met een stukje tekst erbij van een van de coaches vond ik ook heel fijn, zo heb je het gevoel dat je de coach al een beetje kent ofzo en is het allemaal niet zo spannend. Op de site staat ook nog een stukje online winkel met allemaal verschillende dingen daarin, heel leuk om een keertje door heen te bladeren!

Lijkt een eendaagse bevalcursus u ook leuk?

Ik vond het heel leuk om te doen en ik heb zoveel geleerd en ik ben zo goed begeleid tijdens die dag dat ik het gevoel had dat ik de wereld aan kon. Mijn bevalling ben ik op die manier en dankzij deze cursus dag veel relaxter ingegaan. Dit had ik nooit durven dromen maar het is toch gebeurd!

Ook interesse in deze eendaagse bevalcursus?

Neem dan een keer een kijkje op deze website, want

  • Ze hebben niet alleen deze eendaagse bevalcursus in de aanbieding maar nog meer.
  • Ze geven veel leuke informatie over babies en moeders.
  • U kunt ook nog eens een leuke blog lezen!

Wat is er mooier om voorbereid uw bevalling in te gaan? En natuurlijk op een ontspannen en krachtiger manier dan u ooit had kunnen bedenken? Ik vond het heel erg fijn en ben dankbaar dat mijn vriendin met deze site en dit advies naar me toe is gekomen toen ze er mee kwam, het had op geen beter moment kunnen komen!