Geweldige tilbanden voor armblessures

Als u ernstig gewond raakt aan uw arm, ondergaat u meestal een operatie. Dan moet u een mitella omdoen om uw arm recht te houden terwijl u herstelt. Meestal is de draagdoek die ziekenhuizen aanbieden behoorlijk ongemakkelijk en saai. Als je een volwassene bent, vind je het misschien niet erg. Maar voor kinderen kan het veel hinderen wat de juiste en vereiste positie van een arm in de draagdoek kan belemmeren. Dat is waar op maat gemaakte draagdoeken in het spel komen. Op maat gemaakte tilbanden zijn er in verschillende soorten stijlen en hebben een veel comfortabeler tilbandontwerp. Het richt zich eigenlijk meer op kinderen, omdat kinderen het meer nodig hebben dan volwassenen. Hoewel volwassenen nog steeds aangepaste tilbanden kunnen krijgen om aan hun eigen voorkeuren te voldoen.

Doel van tilbanden

Het belangrijkste doel van tilbanden is om uw gewonde arm te ondersteunen om deze in een goede positie te houden. Het wordt gebruikt voor de genezing van uw arm, pols, elleboog, onderarm, sleutelbeen en schouder. Een slecht ontworpen draagdoek kan best comfortabel zijn. Soms kan het zelfs uw gewonde arm niet goed ondersteunen. Het is het beste dat u de standaard sling die het ziekenhuis u geeft weggooit als deze eenvoudig is ontworpen. Dat type draagdoek is oké, maar waarom genoegen nemen met een eenvoudige draagdoek die praktisch ontworpen is? Bij mymitella.nl kunt u kiezen uit een grote variatie aan verschillende soorten tilbanden die voor meer comfort en ondersteuning kunnen zorgen.

Hoe lang worden slingers gebruikt?

Hoe lang u tilbanden zult gebruiken, hangt af van wat uw arts u heeft aanbevolen. Een gebroken arm kan tot 6 weken duren, of zelfs langer om te herstellen. Tijdens uw herstel moet u uw mitella dragen. Meestal mag u uw arm op geen enkele manier bewegen terwijl u de tilband draagt. Het is dus belangrijk dat u een tilband heeft die goed vastzit en goed is ontworpen. Het niet bewegen van een ledemaat kan behoorlijk moeilijk te onderhouden zijn. Uw tilband moet dus het juiste comfort bieden aan uw gewonde arm.