Borstvergroting via Kliniek Veldhoven

Iedereen kampt wel eens met de onzekerheid over hun eigen lichaam. Zo ook vrouwen over hun borsten. Dit kan zijn omdat zij de borsten te klein vinden of juist veel te groot. Ook is het mogelijk dat de tepel op een niet mooie plek zit of dat vrouwen last krijgen van hun rug omdat de borsten toch te groot of te zwaar zijn. Borstvergroting via Kliniek Veldhoven was bij mijn vrouw uitgelopen op een succes. Zij zat ook met de onzekerheid dat haar borsten te klein waren, dat vond zij, dus wilde ze graag iets een vergroting. Eenmaal aangekomen bij de kliniek, werden we op een warme manier ontvangen en hebben we de mogelijkheden besproken voor de vergroting die mijn vrouw wilde. Hierbij zijn wij ook voldoende geïnformeerd en is ons ook het proces uitgelegd. Zo wisten we precies wat wij moesten doen en waren onze zorgen toch minder dan in het begin.

Echte professionals

Omdat we goed geholpen zijn en een uitgebreide voorlichting hebben gehad, durfde we het aan om meteen een afspraak in te plannen. Nadat dit allemaal was gebeurd hebben we nog wat betalingsafspraken gedaan en konden wij weer met een goed gevoel naar huis. Op de afgesproken dag zijn we vroeg daarheen gegaan en heeft de chirurg alles volgens de voorlichting gedaan. Alles zag er ook netjes en verzorgd uit, wat natuurlijk van belang is bij een chirurg. Borstvergroting via Kliniek Veldhoven!

Blij met het resultaat

Wij zijn bij met het resultaat en de afhandeling van de van de vergroting, er worden ook regelmatig controles door het bedrijf uitgevoerd om te kijken of er geen gekke dingen voordoen.