Neurofeedback als geneesmiddel

brein brein1Tegenwoordig is er een goede alternatieve oplossing voor ADHD en ADD, namelijk Neurofeedback. Ik vind dit echt een aanrader voor alle kinderen en eventueel ook volwassenen die hier last van hebben, je kan hier door namelijk een hele grote achterstand krijgen. Een voorbeeld hiervan is mijn neefje, hij had een erge vorm van ADHD waardoor hij zich helemaal niet meer goed kon concentreren op school, hij kreeg de les stof niet goed mee en onthield het niet en raakte daardoor ook weer heel snel afgeleid. Dit is natuurlijk niet te doen en al helemaal niet voor zo’n jong iemand aangezien je als je jong bent je toch de basis moet leggen voor de rest van je leven in het onderwijs.

Dit biedt een goede oplossing

De Neurofeedback is dus een goede en betrouwbare oplossing, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen bijvoorbeeld. Het is namelijk ook erg lastig wanneer je

brein2

je niet op je werk kunt focussen omdat je snel afgeleid bent of andere problemen ervaart dan de concentratie. Het is erg vervelend om je hele leven allemaal verschillende soorten medicatie te moeten slikken en dan is een oplossing als dit natuurlijk ideaal, in ieder geval wel voor mijn neefje en dat is reden genoeg voor mij om dit aan te raden. Ik zou zeggen neem eens een kijkje en laat het aan iemand met deze aandoening zien.